Σχετικά με τη Δρ Χατζηπατέρα Γιαννούλ

Συνοπτικό βιογραφικό

Είναι κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου Ψυχολογίας και επίσης του μεταπτυχιακού τίτλου (Μάστερ) στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Surrey. Επίσης, έχει αποκτήσει Διδακτορικό στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Από το 1996 μέχρι το 2001 διετέλεσε επικεφαλής ψυχολογικών υπηρεσιών της Κλινικής Νευροαναπτυξιακών Διαταραχών του νοσοκομείου Guy’s του Λονδίνου. Απο το 2001 μέχρι το 2008, η Δρ. Χατζηπατέρα-Γιαννούλη ήταν σύμβουλος κλινικός ψυχολόγος στο Michael Rutter Centre για παιδιά και οικογένειες του  νοσοκομείου Maudsley του Λονδίνου όπου ειδικεύτηκε στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Τώρα πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες της εξοκλήρου στον ιδιωτικό τομέα.

Επιπρόσθετα από την παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών για προβλήματα ψυχικής υγείας όπως άγχος και κατάθλιψη, έχει εξειδικευτεί στον τομέα των Νευροαναπτυξιακών διαταραχών καθώς και στις διαταραχές κοινωνικής επικοινωνίας (π.χ. Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) που συμπεριλαμβάνει το σύνδρομο Asperger, Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ). Επίσης, εργάζεται βοηθώντας παιδιά με ειδικές ανάγκες, οικογένειες και σχολεία. Μέσα από τη θεραπευτική της εργασία, υιοθετεί κατά κύριο λόγο μια εκκλεκτικη θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στην γνωστική – συμπεριφορική θεραπεία.

Η Δρ Χατζηπατέρα – Γιαννούλη είναι πιστοποιημένη Κλινικός Ψυχολόγος  και εταίρος (Affiliate Fellow) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας. Είναι μέλος των τμημάτων Κλινικής Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας της ίδιας Εταιρίας. Είναι καταχωρημένη ως Επίσημος Επαγγελματίας που παρέχει υπηρεσίες Υγείας στον Κλάδο Επαγγελματιών Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Εχει εργαστεί τόσο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και στον ιδιωτικό τομέα πάνω από 20 χρόνια παρέχοντας ένα ευρύ πεδίο ψυχολογικών υπηρεσιών σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά καθώς επίσης και σε ζευγάρια και οικογένειες.

ΥπηρεσίεςΕξειδικευμένες υπηρεσίεςΕξατομικευμένη ΘεραπείαΣυμβουλευτικήΔιδασκαλία & ΕκπαίδευσηΠροβλήματα σχέσεων/γάμου & ενδοοικογενειακάΕπιτήρηση & Υποστήριξη προσωπικούΟμαδική ΘεραπείαΑποτίμηση και Αξιολόγηση

Μέλος στους παρακάτω φορείς

autism
hellcentre
helmedic
appacLogo_2
RSA
hcpc
logo1

Μερικά απλά δεδομένα…


100
Σεμινάρια το χρόνο


25
Χρόνια εμπειρίας


4
Παρουσία σε νοσοκομεία Ελλάδας & Η.Β.


2
Συνεδρίες σε γλώσσες

Συχνές Ερωτήσεις

Θεραπευτική Προσέγγιση

girls-591552_640

Υπόσχεση Εμπιστευτικότητας

confidentiality

Συνεδρίες Skype

skypwin8_640.0

Πόσο συχνά πρέπει να βλέπω την Δρ;

waiting-410328_1280

Επίσκεψη στο Λονδίνο

house

Επισκεφθείτε με στην Αθήνα

athens

Συνεδρίες

cons

Ώρες Ραντεβού

book-731199_1280

λκξηηηηηηηΕξειδικευμένες υπηρεσίεςΕξατομικευμένη ΘεραπείαΣυμβουλευτικήΔιδασκαλία & ΕκπαίδευσηΠροβλήματα σχέσεων/γάμου & ενδοοικογενειακάΕπιτήρηση & Υποστήριξη προσωπικούΟμαδική ΘεραπείαΑποτίμηση και Αξιολόγηση

Μοιραστείτε το…

Scroll to Top